Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

DD16, az apró otthon

Ko
2017-08-10 20:08:00

BIO architects egy olyan kompakt, moduláris házat tervezett, amit szinte bárhova letelepíthetünk, területtől és időjárástól függetlenülIvan Ovchinnikov építész egy olyan apró épületet képzelt el, ami könnyen le- és áthelyezhető, ellenálló, fenntartható, független és modern. Ezért már a tervezés fázisában fontos volt a felhasználni kívánt anyagok alapos vizsgálata, a szerkezet és az alaprajz pontos, minden részletre kiterjedő megoldása.

A DD16 tartószerkezete laminált fa, melyet szórt poliuretán hab szigeteléssel vontak be. Külső burkolatnak  alumínium kompozit lemezt választottak, ami könnyű anyag és ellenáll a különféle környezeti hatásoknak.

A 16 m2-es belső térben egy hálófülkét, kis konyhapultot, étkezőt és egy vizesblokkot alakítottak ki. Az épülethez egy 7 m2-es teraszt kapcsoltak. A belső tér terasz oldali határolószerkezete egy összefüggő, nagy üvegfelület lett. A kis alapterület miatt a konyhabútorba beépítettek minden szükséges gépet, a tartószerkezetbe pedig rejtett tárolókat és kapcsolószekrényeket építettek.

Forrás: 

pinklemur.blog.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Kedvezményes ajánlataink
Márkák
/* */