Mint minden weboldal a nokoartdesign.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, mikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

Csokoládé ceruzák Nendo stúdiótól

Ko
2016-03-28 08:30:00

Amikor a Nendo stúdió munkáit nézzük mindig egy jól kitalált, profi de mégis vicces és laza stílusú tárgyat látunk. Oki Sato 1977-ben született Torontóban, Kanadában. Építészetet tanult Tokióban. 2002-ben végzett mesterszakon és ugyanebben az évben létrehozta a Nendo stúdiót Tokióban.

Rengeteg munkáját bemutathatnánk, aki szívesen böngészne az oldalán itt megteheti (www.nendo.jp/en/), azonban most húsvétkor szeretnénk egy igazán édes tervével kedveskedni nektek.

Nendo jelentése gyurma, nem véletlen a név, hiszen Oki Sato szeret alakítható vagy ehető anyagokkal is dolgozni. Legújabb munkája a csokoládé ceruzák, amiket egy tokiói cukrásznak  Tsujiguchi Hironobu-nak tervezett.

Ezekhez a ceruzákhoz tartozik egy hegyező is, amivel csokoládé forgácsot készíthetünk süteményekre, desszertekre.

A ceruza faragása után megmaradt reszelék általában a kukában köt ki, de nem ennél a ceruzánál, mert ebben az esetben  desszertünk dísze lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
Márkák