Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

COOKING LIBRARY, A KULINÁRIS MŰVÉSZETEK MEKKÁJA

No
2017-07-05 17:39:00

Hyundai Card hitelkártya vállalat nemrég megnyitotta a negyedik tematikus központját, melyet ezúttal a gasztronómia köré épített. A tervezéssel a londoni Blacksheep design stúdiót és a helyi One O One Architects irodát bízta meg, akik nagy lelkesedéssel vágtak bele a feladatba.

A tervezők egy európai stílusú gyárépületet képzeltek el Szöul szívében. Az ötemeletes épületben többek között találhatunk egy csemegeboltot, egy kávézót, egy könyvtárat és egy konyhát is, melyeket a különféle ipari anyagok és a felső kategóriás európai bútorok (Gubi, Menu, Mattiazzi) tesznek igazán egyedivé és erősítik a prémium, kozmopolita érzést.

Az épülettel egy igazán inspiráló teret kívántak megteremteni, ami mind az öt érzéket képes stimulálni az anyaghasználaton illetve az étel és a főzés különféle szintjeinek bemutatásán keresztül. A földszinten találhatjuk a pékséget, a kávézót és a csemegeboltot, ahol európai fűszereket, helyben készített sajtokat, felvágottakat, kézműves kenyereket vásárolhatnak a látogatók.

Az első emeleten kapott helyet a könyvtár, ami több mint 10,000 szakácskönyvvel büszkélkedhet, a Recept Szoba és a Hozzávalók Háza, ahol üvegekben tárolt több száz nemzetközi hozzávalót csodálhatunk meg.

A harmadik emeletet a konyha foglalja el, ahol főző tanfolyamokat, könyv dedikálásokat, előadásokat és különféle társasági eseményeket tartanak. A konyhából nyílik az étterem és egy fűszerkert.

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */