Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

AWA HOTEL, KILÁTÁS EGY VULKÁNRA

Ko
2017-05-24 15:46:00

A chilei Mauricio Fuentes építész a Llanquihue tó partján fekvő családi háza mellé tervezte és építette meg szállodáját. Az AWA hotel kialakításánál aszimmetrikus tömeget, kortárs építészeti elemeket és helyi anyagokat használt. A külső, nyers beton felületei nem tolakodóak, inkább fokozzák a természetes környezet csodálatos látványát.

A belső térben már megjelennek a melegebb, lágyabb felületek és anyagok, melyek szinte teljes egészében a környékről származnak. A tulajdonos számára fontos volt, hogy ne csak a nyers anyagban mutassa meg a hely jellegzetességét, hanem a művészeten keresztül is. Ezért helyi kézművesek és művészek bútorait, alkotásait is felhasználta a belső kialakításánál. 

A szobák hatalmas üvegfelületein keresztül , melyek a tó felé tájoltak, tökéletes látvány nyílik a szomszédos 2652 méter magas Osorno vulkánra.

Forrás: Pink

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */