Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

A TAKARÉKOS VÁKUUMOS TÁROLÓ

No
2016-09-28 15:30:00

A napokban beszélgettünk arról, hogy nem lenne rossz valamilyen vákuumozó rendszert beszerezni otthonra, hiszen sokkal tovább eltarthatóak lennének az ételek. Kíváncsiságból elkezdtem nézegetni a megoldások után, de sem a zacskós, sem a dobozos nem volt túl vonzó, hiszen elég borsos áron lehet megvásárolni, és még nem is beszéltem az egyéb kiegészítőkről. A zacskók esetében, pedig az a probléma, hogy ha egyszer kibontjuk, akkor már nem tudjuk újra használni. Aztán ráakadtam egy vadonatúj megoldásra Savior vákuumos tárolórendszerre, amit szeretnék most nektek bemutatni.

A tajvani design stúdió, az ANKOMN a sok felesleges kidobott étel problémájára kezdett fókuszálni a fenntartható fejlődés jegyében. Szerettek volna valamilyen hatékony és pénztárca kímélő megoldással előállni. Rengeteg időt töltöttek a tervezéssel és teszteléssel, mígnem megszületett a működő Savior vákuumos tárolórendszer.

Az áram nélkül működő tárolók használata rendkívül egyszerű, csak bele kell tennünk a kívánt élelmiszert (kávé, sajt, gyümölcs, hús..stb.), rátenni a tetőt, majd a legtetején található vákuum csavart kell elfordítani. Az élelmiszerek 14 napig megőrzik a frissességüket. Nem mellesleg a dobozokban pácolhatunk  húsokat is, melyet a vákuumnak köszönhetően sokkal jobban átjárnak az ízek. Kiválóan alkalmas szabadtéri tevékenységekhez, mint a kempingezés, kirándulás vagy horgászat. Könnyű a tárolása és tisztítása, egy modern konyha és életmód fontos része lehet. .

iF 2016 product design award winner

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */