Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

A FELHŐ JÁTSZÓHÁZ

No
2017-06-17 07:08:00

A NUBO vagyis a "felhő" egy végtelen potenciállal rendelkező  játszóház Sydney-ben, mely bátorítja a tanulást, a felfedezést és a határtalan képzeletet. Ez a közeg a gyermekeket állandóan stimulálja, a szülőket pedig arra ösztönzi, hogy aktívan részt vegyenek a gyermekek játékaiban.

Az épület központi tere teljesen kielégíti a gyerekek kíváncsiságát és hangsúlyozza  az “egyszerű játék” koncepcióját, vagyis hogy egyszerű dolgokkal is lehet kreatívan játszani. Ez a koncepció sokunk számára nem újdonság, de lássuk be ma már ez egyre inkább feledésbe merül. A gondosan megtervezett játszóházba 2 és 8 év közötti gyermekeket várnak, akik a fejlődésüknek megfelelően játszhatnak és fedezhetik fel az egész teret. Az épület belső kialakítása minimalista, ahol minden felesleges bútort és eszközt mellőztek, mely elterelhetné a gyermekek figyelmét.

A játszóházban található egy könyvtár, különféle szobák tele építőkockákkal és egy úgynevezett aktív zóna, ahol kedvükre futkározhatnak, mászhatnak, csúszdázhatnak, bújócskázhatnak. Kiegészítésképpen építettek egy konyhát is, ahol a gyerekek elkészíthetik a saját egészséges ételeiket.

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */