Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

3 EMBER + 3 ÓRA + 3 SZÍN = APRÓ FRANCIA HÁZ

Ko
2016-11-28 15:35:00

A prágai Pin-Up House stúdió kis faházak tervezésével foglalkozik, kutat és kísérletez. A fő irányuk  szociális lakások és megfizethető otthonok kialakítása. Kínálatukban apró házak, nyaralók, istállók és játszóházak építészeti tervei találhatóak. Vásárlóik kapnak egy DIY háztervet, részletes utasításokkal és méretekkel. 

Egyik érdekes projektjük a Tiny house France, ami egy kísérleti pin-up ház. Az apró épület 21 darab szigetelt panelből áll, melyeket menetes rudak kötnek egymáshoz, hogy az össze- vagy szétszerelés gyors és könnyű legyen. Alacsony költséggel és rövid építési idővel számolhat az építtető, hiszen az összköltség csupán 1200 dollár, az összeszerelése pedig 3 emberrel 3 órát vesz igénybe. 

A házat három térre osztották, ezeket különböző színekkel jelölték ki. A kék zóna a háló funkciót tölti be. Színe sem véletlen, a kék szín a legalkalmasabb a nyugodt pihenéshez. A fehér színű rész a "nappali" tere, multifunkcionális székekkel és asztallal. A fatüzelésű kályha és konyha a piros szekcióban lett kialakítva. A Tiny house France prototípusa Prága mellett található. Joshua Woodsman- építész tervei alapján készült. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */